TÓTH ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

TÓTH ISTVÁN
TÓTH ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Ház! Azt hiszem, hogy egy kis fogalomzavarban van Herbály képviselő úr, de az előtte felszólaló szocialista képviselő urak sem jól értelmezik ezt a dolgot.
Csak példaképpen szeretném elmondani, hogy az állattartó telepekhez otthagyott földterületeket mind kiprivatizálták, ez csak egy mézesmadzag azért, hogy az állattartó telep körül néhány száz hektárt valakinek oda lehessen adni, mert egyébként nincs sehol taxatíve rögzítve, hogy ez esetlegesen társasági tulajdonba ne menjen át, és a társasági tulajdon pedig, nagyon jól tudjuk, kiskapu a külföldi tulajdonosok felé. Sehol nem vált be az, hogy az állattartó telepekhez több száz hektárt kelljen odaragasztani, a mai intenzív művelésnél gyakorlatilag nincs is rá szükség. (Közbeszólások az MSZP soraiból. - Az elnök csenget.) Én úgy vélem, hogy ezt a pontot, a 2. pontot, Pap János módosítását támogatni kell, és a végszavazásnál támogassák önök is.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem