DR. OROSZ SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. OROSZ SÁNDOR
DR. OROSZ SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Rátekintettem, kedves képviselőtársam, nincs igaza. Éppen az, hogy nem találja meg ezekben, ez jelenti azt, hogy valóban úgy igaz, ahogy én említettem, nevezetesen, hogy az állami erdők továbbra is maradnak állami erdők, és a Nemzeti Földalap működtetése még azt is lehetővé teszi, hogy ezek növekedjenek, és a növekvő állami erdőterület ugyancsak továbbra sem lesz eladható.
(11.00)
Képviselőtársam, soha ne ragadjon ki egyetlenegy passzust az egész rendszerből, mert ha ebből a kicsi darabjából próbálja megérteni az egészet, bizony nem biztos, hogy jó úton jár. Mint ahogy a hidrogén és az oxigén tulajdonságaiból nem lehet megmagyarázni a víz tulajdonságait, ugyanez a helyzet egy rész és az egész viszonyában egy jogszabályra nézvést. Ezért kérem, hogy ha nem sikerült eddig így átlátni, fogadja el, mert ha nem találta meg azokat az ön által egyébként nagyon szívesen kritizálni szándékolt passzusokat, hogy ezek igenis el akarják adni az állami erdőt, akkor nyugodjon meg: nem akarják eladni az állami erdőt. Köszönöm a figyelmét.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem