DR. HORVÁTH JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hallgatva a hozzászólásokat az állattenyésztési telepek működtetéséről... - nem hallható? (Zaj, közbeszólások az MSZP soraiból: De, csak nem érthető!)
Tisztelt Ház! Itt valahogyan hiányzik nekem - az arányérzékem mondja, hogy hiányzik -, hogy eddig még nem hallottunk arról, hogy miért is van az, hogy a családi gazdaságok ebben a témában mintha nem lennének, nem beszélünk róla. Pedig halljuk azt, hogy a nagy mezőgazdasági üzemek a közgazdaság törvényei és logikája szerint időnként becsuknak, mert nem gazdaságosak. A közgazdaságtan egy nagyon érdekes tudomány, az jelzéseket ad, és a jelzésekre vagy reagál a működtető, vagy nem. Ha működteti, akkor logikusan viselkedik.
Tehát itt, ebben az esetben, az állattenyésztés dolgában vessük fel azt a kérdést - vagy a törvényhozásban, vagy pedig engedtessék meg nekem, hogy figyelmeztessek már előre a végrehajtásban -, hogy a családi gazdaságok és jól megbecsült méretű családi gazdaságok, nem is szükségképpen a legnagyobbak, hanem időnként a középméretű és a kisméretű családi gazdaságok is igenis, lehetnek az állattenyésztés területén gazdaságosak.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem