IVANICS ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

IVANICS ISTVÁN
IVANICS ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársam! Az ítéletet, az előlegezett álláspontot vagy megállapítást nem tudom, hogy miből következtették ki, hiszen az előttünk lévő anyag, úgy gondolom, egy korrekt megfogalmazása az eddigi ismeretek alapján annak, hogy milyen irányba kellene vizsgálódni, és ez semmiképpen sem egy megelőlegezett állásfoglalás vagy ítélet ebben az ügyben. Úgy gondolom, hogy a súlyánál fogva, és amit az előzőekben elmondottam, ahhoz illeszkedően mindenképpen szükséges a preambulumban egy ilyen megjelölés, egy ilyen állásfoglalás; nem mondom, hogy állásfoglalás, inkább azt mondanám, hogy egy olyan megfogalmazás, amely az ügy körülményeit világossá teszi. Úgy érzem, hogy nem terjeszkedik túl, sőt nagyon szerényen fogalmaz, és mindenképpen szükséges.
Természetesen a preambulum nélkül is ugyanúgy elvégezhető ez a vizsgálat, természetesen a konklúziók is ugyanúgy levonhatóak, de ahhoz, hogy egy világos kép legyen az állampolgárok előtt is, hogy miről szól ez a vizsgálat, ez mindenképpen szükséges.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem