MÁRTON ATTILA

Teljes szövegű keresés

MÁRTON ATTILA
MÁRTON ATTILA (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm a válaszát. Mint egyik tagja ennek az albizottságnak és a gazdasági bizottságnak is, ahol pont a tegnapi ülésen tárgyaltuk meg azt a jelentést, amelyet az albizottság elkészített, e tárgyban azt szeretném kérni öntől is és a kormánytól is, hogy támogassák majd azt, ha a Ház elé bekerül és elfogadjuk ezt a jelentést, ami jelen pillanatban tervezet formájában létezik. Kérem önt is és a kormány tagjait is, hogy támogassák mindazokat a javaslatokat, amelyek a jogi lépések megtételére vonatkoznak, hiszen úgy érezzük, hogy a bizottság a vizsgálódásaiban eljutott egy olyan pontra, ahol már a jelenlegi parlamentáris eszközökkel nem lehet továbblépni, mindenképpen jogi lépések megtételére lenne szükség.
Én szeretném ezúton is azt kérni önöktől, hogy támogassák azokat a lépéseket, amelyeket az albizottság megfogalmazott, illetve támogassák azokat a törvénymódosító javaslatokat is, amelyeket szintén a bizottsági jelentésben megfogalmaztunk, és az elkövetkezendő (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) időszak törvényalkotó munkáiban szeretnénk viszontlátni.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem