DR. TOLLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Miniszter Úr! Az ígéretét figyelembe véve akár el is fogadhatnám a választ, azonban mégsem tudom elfogadni, hiszen az ügy rendezése érdekében önök egy lépést sem tettek. Úgy gondolom, hogy egy adott év költségvetési törvénye arról szól, hogy vajon egy megalapozott döntés - ez a három nevesített önkormányzat tulajdonhoz juttatását jelentette volna '99. évben - és ennek a törvénynek a hatálya 1999. évre terjed ki. Tehát valószínűleg a kormánynak a felhatalmazásra azt kellett volna mondani: adom vagy nem adom, de '99 végéig ezt meg kellett volna tennie. Ezzel szemben '99 végéig egyetlen érdemi előterjesztés nem került elő az ügyben, sőt a miniszterelnök úr kabinetfőnöke még azt sem tudta, hogy melyik az eljáró szervezet, hisz hol a Kincstárhoz, hol pedig a tárcához irányított bennünket a probléma megoldására.
Kérem tisztelettel miniszter urat arra, készítsék el az előterjesztést, a kormány döntse el vagy így, vagy úgy, de ez a helyzet nem maradhat fenn; így válaszát teljesen természetesen nem tudom elfogadni. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem