DR. PUSZTAI GYULA

Teljes szövegű keresés

DR. PUSZTAI GYULA
DR. PUSZTAI GYULA (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Mivel a konkrétan feltett kérdésekre abszolút nem adott választ, ezért természetesen Lamperth Mónika képviselő asszonnyal nem tudjuk elfogadni a válaszát.
A költségvetésben biztosított 500 millió forint százötven új munkahely létesítésére adott volna lehetőséget, százötven fiatal felsőfokú szakirányú végzettségű kezdhette volna el az európai uniós csatlakozás szempontjából olyan fontos kistérségi fejlesztések menedzselését. Ettől a lehetőségtől önök önző politikai céllal ezeket a fiatalokat megfosztották.
A történelemből ismert, hogy volt egy olyan időszak, amikor állami és gazdasági vezetőket felülről neveztek ki, függetlenül iskolai és szakmai felkészültségüktől, fontos kritérium csak az volt, hogy a párthoz hűek legyenek. Önök most ugyanezt a módszert alkalmazták (Dr. Kis Zoltán: Rosszabb!), a különbség csupán annyi, hogy akkor 1950-et, most pedig néhány nap múlva 2001-et írunk. Ezen a gyakorlaton - a válaszból kitűnik - 2001-ben sem kívánnak változtatni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), ezért nem tudjuk elfogadni a válaszát. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem