BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A válaszból az derült ki, hogy a kormánynak még mindig nincs semmilyen koncepciója arról (Felzúdulás és derültség a kormánypártok padsoraiból. - Gyürk András: Ülj le! - Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Istenem!), hogy mit kezdjen az állami tulajdonnal.
Tisztelt fideszes, kisgazda és MDF-es Képviselők! Egy héttel ezelőtt önök megszavaztak egy módosító javaslatot (Nagy zaj a kormánypártok padsoraiból. - Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Szégyen!), amely szerint a szövetkezeti üzletrészeladás, -vásárlás érdekében a költségvetésben forrásként szerepel az az összeg (Gyürk András: Mániákus!), amit abból a privatizációból terveztek bevonni, amelyről a kormány jelenlegi döntésével - ami ellentétben áll a privatizációs törvénnyel és a költségvetési törvénnyel - lemondtak.
Még egy hétig sem tart ennek a kormánynak a koncepciója sem agrárügyben, sem földügyben, sem költségvetési ügyben! (Gyürk András: Elvesztetted a fejed! - Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Ülj le!) Hát hogy fogadhatják el önök ezt a választ?!
Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ és az MSZP padsoraiból. - Révész Máriusz: Magasabb áremelést akar!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem