DR. LENTNER CSABA

Teljes szövegű keresés

DR. LENTNER CSABA
DR. LENTNER CSABA (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! A bécsi Die Presse '99. december 17-ei száma arról tudósít, hogy Ausztriában, Magyarországon és Csehországban nyomozás van egy B. C. L. Treading nevezetű nemzetközi cég ellen hitelcsalás miatt.
Magyar részről a Postabank és bécsi bankja, a Trigon is a károsultak között van. Rendőrségi körökből olyan feltételezéseknek adtak hangot, hogy ebben az ügyben keresztkapcsolódások vannak a Moszad titkosszolgálathoz és a nemzetközi fegyverkereskedelemhez.
Tisztelt Államtitkár Úr! Hasonló a bécsi bank, a CW Bank ügyfélköre is: maffiózók, olaj- és fegyvercsempészek, orosz KGB-s és bolgár titkosszolgálatok, igazi nagymenők, gengszterfilmekbe illő figurák. Képes-e arra a CW ügyeit vizsgáló parlamenti vizsgálóbizottság, hogy mindezekre fényt derítsen, hiszen a CW bankos bukásért 1 millió 450 ezer dollár sikerdíjat felmarkoló Paul Auerbach szerződési papírjait sem kapta meg a Nemzeti Bank jelenlegi vezetésétől?! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Miniszter úr, ha erre ön azt mondja, hogy igen, képes lesz erre a parlamenti vizsgálóbizottság (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) fényt deríteni, én azt mondom, bárcsak önnek lenne igaza!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem