BORKÓ KÁROLY

Teljes szövegű keresés

BORKÓ KÁROLY
BORKÓ KÁROLY, a foglalkoztatási és munkaügyi bizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Ház! A foglalkoztatási és munkaügyi bizottság 1999. szeptember 21-én megtartott ülésén megtárgyalta a Magyar Köztársaság 1998. évi költségvetéséről szóló T/1506. számú törvényjavaslatot, illetve az Állami Számvevőszék jelentését az 1998. évi költségvetés végrehajtásának ellenőrzéséről, amely a T/1506/1. számot viseli.
A bizottság meghallgatta a Pénzügyminisztérium és a Számvevőszék képviselőinek kiegészítését, amely az elmúlt év kedvező folyamatairól számolt be, megemlítve a csökkenő állami jövedelemkoncentrációt, a GDP 5 százalék körüli növekedését, a munkahelyek számának 45 ezerrel való növekedését.
A bizottság a beszámolót elfogadta. A törvényjavaslatot 13 igen, 6 tartózkodás mellett, ellenszavazat nélkül általános vitára alkalmasnak ítélte, és a tisztelt Háznak megtárgyalásra ajánlotta.
Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem