KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Itt egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni azt, amit a MIÉP képviselői produkálnak a teremben. Azt sugallják, hogy a NATO erői, akik itt tartózkodnak Magyarországon, vagy nem a magyar honvédelem erői, egyszerűen nem fizetik meg azt az ellátást, amit adott esetben itt, Magyarországon kapnak. (Dr. Fenyvessy Zoltán: A járulékokat!) Ez óriási tévedés! (Rozgonyi Ernő: Már senki nem tud magyarul?) Tisztelt Képviselőtársam! Majd kérjen szót, akkor kap, és ne kiabáljon bele a beszédembe!
Azt gondolom tehát, hogy figyelembe kell venni azt, hogy Magyarországon a biztosítási rendszer hogyan működik, és nyilvánvaló, hogy aki ezen a körön kívül van, ha igénybe veszi az egészségügy szolgáltatásait, akkor megfizeti.
(12.30)
Az a sajnálatos, hogy a magyar parlamentben olyan megnyilvánulások hangzottak el, amelyek a valóságtól teljes mértékben távol vannak. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem