DR. VOJNIK MÁRIA

Teljes szövegű keresés

DR. VOJNIK MÁRIA
DR. VOJNIK MÁRIA (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Igen tisztelt Miniszter Úr! Azt állítottam, hogy a kormánynak nincs stratégiája a struktúra finanszírozására. Ebben az ügyben lefolytathatjuk a parlamentben a vitát, állok elébe, én azonban ezeket az ellátásokra fordítható pénzekre, az adott struktúra működésére és a rendelkezésünkre álló adatokra alapoztam.
Azt is állítottam, hogy az új struktúra pedig nincs kész. A miniszter úr elmondta a struktúra néhány elemét, az új egészségügyi struktúráét, azonban azt gondolom, hogy ez nem maga a rendszer. Ezért én tisztelettel újra és újra várom, hogy ezt a következő év valamely időszakában vagy az év végén - vagy amikor készen lesz -, elénk bocsássák, és ezt megbeszélhessük.
Horváth képviselőtársamnak szeretném elmondani, hogy akkor ráadásul nem egy országban élünk. Nem egyszerűen arról van szó, hogy én mást látok, mint a képviselő úr, hanem nem is azt élem meg! Velem együtt azonban megéli ezt a kórházakban dolgozó orvosok, nővérek többsége, akik ebben az évben ezekből a fedezetekből nem kapták meg az ígért béremelést, ahol nem lehetett fejleszteni a megfelelő mértékben, ahol a Kórházszövetség, a Gazdasági Vezetők Egyesülete azt mondja, hogy fokozatosan vissza kell lépni az ellátások tartalmából. (Dr. Horváth Zsolt: Nem igaz!)
Ezért azt gondolom, hogy ha a képviselő úr eljött volna a múlt héten arra a bizottsági meghallgatásra, vagy elolvasta volna az elénk terjesztett dokumentumokat, akkor az ön számára is világos lenne, hogy milyen problémákról beszélek.
Köszönöm szépen. (Dr. Horváth Zsolt: Ott voltam! - Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem