DR. FAZEKAS SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. FAZEKAS SÁNDOR
DR. FAZEKAS SÁNDOR (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Ez az egész történet több szempontból is elgondolkodtató. Egyrészt nyomokban sem lelhető fel az érintettek részéről nemhogy a szakértelem, de még a racionális gazdálkodás szándéka sem, hiszen ezek a szempontok nem sokat nyomtak a latban. A személyi összefonódások kuszált viszonyai között ez nem is csoda.
Azt pedig, hogy a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének alaprendeltetésével mennyire vannak összhangban a történtek, nem nehéz eldönteni. Azt, hogy a szakszervezetek és a Postabank valamikori vezetői közötti összefonódások minek tekinthetőek, a marxizmusban kiművelt szakszervezeti tagok majd bizonyára meg tudják fogalmazni. Hogy ez a finánctőke térhódítása vagy csak egyfajta elvtársi kapcsolatrendszer késői bimbózása volt-e? - eldöntik majd. Tisztázó véleményalkotásukhoz, azt hiszem, hozzá tudunk járulni.
Tisztelt Államtitkár Úr! A választ elfogadom. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem