ORBÁN VIKTOR

Teljes szövegű keresés

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! A kérdés komoly, és sajnálom, hogy csak egy-két perces parlamenti vitát szentelünk neki. Ugyanis azt az állítást megfogalmazni egy demokráciában, hogy ott bármely politikai erő, mondjuk, a kormánypárti oldalon, bármely erőszakszervezetet - köztük akár a rendőrséget - politikai célokra használ föl, az egy nagyon súlyos állítás. Nagyon sajnálom, hogy önnek nincs ideje arra - nyilván a rövid, kétperces és egyperces időkeret miatt -, hogy akár csak egyetlen tényt is fölhozzon, amivel ezt alá tudja támasztani. Gondolom, nem tesz jót a demokráciának, ha ilyen megállapítások, ilyen vádak mindenfajta tények és komoly igazolás nélkül hangozhatnak el.
Az az időszak, amiről ön beszél, merőben különbözött ettől az időszaktól... (Herczog Edit: Ez sokkal rosszabb!) Látja, akikkel önök koalícióban voltak, most épp azt mondják, hogy ez a mostani sokkal rosszabb, mint az volt, amit 12 évvel ezelőtt... (Taps a kormánypártok és a MIÉP soraiban. - Zaj.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem