DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Annak reményében, hogy Szabó Lukács képviselőtársunk mégis megérti, miről van szó (Derültség.), mondanám, hogy létrejött egy szerződés több száz gazda és egy kft. között. Ennek a szerződésnek az alapján hat éven át folyik a termelés.
Történt teljesítés az egyik oldalról, de a végén az integrátor, aki egyben kereskedő is, csalatkozott a feltevésében, mert a 10000 forintért megvásárolt gabonát - ugyanis tonnánként ennyi jutott volna rá -, nem tudta eladni 20260 forintért.
Igen tisztelt Szabó Lukács Képviselőtársam! Ha ön meg tudja jelölni azt a törvényhelyet, amelynek alapján én ennek a szerződésnek a károsultjai részére köteles vagyok fizetni, akkor ígérem önnek, hogy kifizetjük a kárt. De miután én nem kívánom az államot tönkretenni, hanem szeretném eredményesen képviselni, rendre utasítom önt (Derültség az ellenzék padsoraiban.), hogy legközelebb ne vezesse félre a Házat. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Szabó Lukács: Kimennek tüntetni a parasztok! Tüzet gyújtasz, amikor a tűzoltás lenne szükséges! - Zaj. - Az elnök csenget.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem