VARGA MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Engedje meg, hogy ezeket a gyanúsítgatásait a két érintett nevében is visszautasítsam! (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Ezek tények!)
A két érintett erre itt nem tud válaszolni, ezért én tudok konkrét tényt mondani az ön felvetésére. Mind Gansperger Gyula úr, mind pedig Simicska Lajos úr átvilágítását elvégezte a Nemzetbiztonsági Hivatal. (Derültség az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.) Ez úgynevezett C típusú nemzetbiztonsági ellenőrzést jelent, ami 15 évre visszamenőleg kiterjed adóhatósággal, tb-vel, pénzintézetekkel szemben fennálló mindenféle tartozásra és mindenféle ügyletre. Ez az átvilágítás negatív eredménnyel járt, semmit nem talált, ezért önnek semmilyen jogalapja nincs arra, hogy ilyen gyanúsítással éljen.
Köszönöm a szót. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem