NIKOLITS ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Képviselő Úr! Mindennek van története, ennek is természetesen története van. Ennek a történetnek a lényege az, hogy én megjelentem a nemzetbiztonsági bizottság előtt, a feltett kérdésekre válaszoltam, és én azt a válaszkört teljesnek ítéltem. Ugyanebben a témakörben szeretett volna még egyszer meghallgatni a nemzetbiztonsági bizottság, mire azt mondtam, hogy a múltkor elmondtam mindent, amit ezzel kapcsolatban közölni kívánok, nem óhajtom rabolni az idejüket, ezért nem fogok elmenni a bizottság ülésére.
Formailag természetesen önnek igaza van, el kellett volna mennem, és valószínűleg a mai lendület szerint ugyanazt el kellett volna mondanom, mint amit egy bizottsági üléssel előtte ugyanazokra a kérdésekre elmondtam. De én gondoltam, hogy takarékoskodom az idővel, de nem tartalmi elemekre tekintve nem tettem eleget a kötelezettségemnek.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem