KELETI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY (MSZP): Tisztelt Ház! Teljes mértékben egyetértek azzal, amit Horváth Balázs úr mondott: annak a bejelentésnek, amit a miniszterelnök mond, különös súlya van.
A miniszterelnök tegnap azt mondta, hogy a bizottság meghívására nem jelenik meg. Ennek is különös súlya van. Idézem az alkotmányt: "Az országgyűlési bizottságok által kért adatokat mindenki köteles a rendelkezésükre bocsátani, illetőleg köteles előttük vallomást tenni." Annak is különös súlya van, hogy a miniszterelnök úr tegnap azt mondta, hogy ezen alkotmányos passzus ellenére nem jelenik meg a bizottság előtt, mert ennek az lesz a következménye, hogy ezentúl bármilyen meghallgatási ügyben mindenki azt mondhatja: kérem, a miniszterelnök kijelentésének súlya van, én neki hiszek, ő nem ment el, én sem fogok elmenni.
Köszönöm. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem