FONT SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR, az MDF képviselőcsoport nevében: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársak! Még rövidebb ideig fogom igénybe venni türelmüket. Az előttem felszólalók beszédidejének időtartamából is látható volt, hogy különösebben nincs miről érdemben vitázni. Biztos vagyok abban, hogy ha majdan a kormány esetleg meg is teszi azt az ellenzék részéről most hallott ötletszerű javaslatot, hogy a pénzügyminiszter hatáskörét még növelni kellene, lehet, hogy az épp előttem felszólaló fogja vitatni, hogy miért kellett a pénzügyminiszter hatáskörét megnövelni.
Én úgy látom, hogy az ellenzék a felsorolt törvények és bekezdések ismertetésével a saját igazát véli megerősíteni, a kormánypárt ugyanezt teszi az idézett paragrafusokat tekintve, és történeteket felidézve a maga részére.
Mi a helyzet? Van kormánypárti, kormányzati, miniszterelnöki felelősség. Ennek a felelősségnek a tudatában kaptunk egy beterjesztést, amelyben a kormány a kincstári vagyon felelősségének megváltoztatását szeretné.
Mivel az előterjesztésben és az előterjesztéshez fűzött indoklásban a Magyar Demokrata Fórum kivetnivalót nem talál, egyben átérzi a kormányzati felelősség súlyát is, a beterjesztett törvényjavaslatot általános vitára alkalmasnak találja.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem