ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, képviselő úr. Képviselő úr, ha megengedi, tekintettel arra, hogy a tárgyra térés és a részletes vita szabályaira történő figyelmeztetés már részemről megtörtént, így természetesen a képviselő úr indítványát a jövőre nézve fogadom el, és majd alelnöktársaimat is tájékoztatni fogom erről. Köszönöm, hogy a képviselő úr utalt arra is, hogy az ügyrendi bizottsághoz fordultunk ebben a kérdésben, és természetesen figyelemmel fogjuk kísérni az ügyrendi bizottság e tárgyban teendő álláspontját.
Kétperces hozzászólásra jelentkezett Hegedűs Lóránt képviselő úr, a MIÉP képviselőcsoportjából. Képviselő úr, önt illeti a szó; de mielőtt megadnám önnek a szót, engedjék meg, hogy megköszönve eddigi együttműködésüket, átadjam az elnöklést Wekler Ferenc alelnök úrnak, és kívánjak önöknek további jó munkát.
Köszönöm. (Taps.)
(Az elnöki széket
dr. Wekler Ferenc, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem