VANCSIK ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

VANCSIK ZOLTÁN
VANCSIK ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Elnézést, hogy szót kértem, de kénytelen vagyok szólni. Többször felmerült ez a dolog, néha sandán, néha ilyen egyenesen, ahogy Szabó Lukács képviselőtársam a szemünkbe mondta. Szeretném felvilágosítani önt is és azokat, akik csak célozgatták rá, hogy kifejtettem a házbizottságban a frakciónk azon álláspontját, hogy ezt a bizonyos napirendet a frakció túlnyomó többsége támogatja, és ha a kormánypárti frakciók itt vannak, ezzel a mi létszámunkkal a 258 szavazat ennek elfogadásához - mert azt is elmondtam, hogy elfogadjuk ezt az előterjesztést - biztosítható.
Miután van olyan frakció, amely kifejtette, hogy nem támogatja ezt a javaslatot - ez is napvilágra került -, valamint az elnök úr, a Ház elnöke számba vette a lehetséges létszámot, és ha jól idézem, úgy fogalmazott, hogy "necces" az ügy, mert körülbelül 260-265 igenre lehet számítani, ezért a Ház elnöke úgy gondolta, hogy nem kockáztatja ezt a javaslatot. Ezért nem került ide.
Köszönöm a szót. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem