DR. BOGNÁR LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. BOGNÁR LÁSZLÓ
DR. BOGNÁR LÁSZLÓ (MIÉP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Egyszerű kis levélhordópostás szeretnék lenni; hogy döntésükhöz legyen elég információ, fölolvasnék a Szerb Országos Önkormányzat elnökségének állásfoglalásából egy nagyon rövid részt:
"Elnökségünk aggodalommal fogadta Magyarország közvetett részvételét egy esetleges Jugoszlávia elleni légicsapásban. Tekintettel a szerb és magyar nép szomszédságára, történelmi összefonódására és jövőbeli egymásrautaltságára, bízunk abban, hogy Magyarország - melynek elkötelezett állampolgárai vagyunk - nem vesz részt egy ilyen katonai akcióban. Történelmi tapasztalataink alapján szilárd meggyőződésünk, hogy egy ilyen lépés rendkívül kedvezőtlen hatással lehet a határon túli magyar és a hazai szerb nemzetiség helyzetére. Ezért kérjük a politikai döntéshozókat, hogy békés úton történő válságkezelés szorgalmazásával képviseljék a kisebbségek érdekeit is."
Köszönöm a szót. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem