DR. SZANYI TIBOR

Teljes szövegű keresés

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR (MSZP): Nagyon szépen köszönöm. Tisztelt Államtitkár Úr! Úgy érzem a válaszából, hogy ön pont olyan szerencsés volt, mint az Egyesült Államok elnöke, hogy nem kellett végighallgatnia ezt a beszédet. Ugyanis a valóságban ezt csak írásban adta át a nagykövet, és ezzel megkíméltük a magyar tekintélyt. Egyébként nagyon gondosan válogattam meg a jelzőimet, hiszen mind angolul, mind magyarul itt van a kezemben. Szakértőkkel is próbáltam megvitatni, hogy ebből mit lehet kiolvasni - egyetértettek a jelzőkkel.
A másik: a diplomáciában szokatlan, hogy egy adott ország nagykövete az államhatárokon túli más országok állampolgáraira is kiterjeszt bármiféle joghatóságot, de ez nem igazán gond, hiszen itt jelen pillanatban az volt az igazi gond, hogy megfeledkezett 10 millió magyar honpolgárról, és egyáltalán nem beszélt a magyar-amerikai kapcsolatok jelenéről és jövőjéről. Ennyit erről.
Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem