DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET egészségügyi minisztériumi államtitkár: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Ön is nagyon jól tudja, hogy a törvény nem úgy szól, hogy a táppénz mindenkinek korlátlan ideig bármilyen esetben jár, ha egyszer járulékot fizetett. A táppénz a keresőképtelenség esetén jár, és abban az esetben, ha valaki eközben mégis keres, talán mégse jogos, hogy táppénzt folyósítsanak ki.
Ezt a problémát kell megoldanunk. Azt gondolom, hogy a törvény további módosító javaslataival fel tudjuk oldani azokat az aggályokat, melyeket képviselő asszony hangoztatott, annál is inkább, mert emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy ameddig a korábbi, 1975. évi II. törvény hatályban volt, ez a szabály is folyamatosan hatályban volt, mégsem tapasztalták azt, hogy ezen az alapon valami rettenetes visszaélések történtek volna akár a biztosító, akár az orvosok részéről. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem