KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Selmeczi Politikai Államtitkár Kisasszony! Nem tartok igényt semmiféle magyarázatra. Egyszerűen csak azt szeretném kérni, hogy a '98. évi tb-költségvetést alaposabban indokolják meg, mint ahogy azt tették. Számoljanak be a társadalombiztosítás vagyonával kapcsolatos kérdésekről, a pénzügyi folyamatokról, és akkor világosan meg tudjuk ítélni azt, hogy vajon ez az 55 milliárd forintos többlethiány miből fakad.
Egyébiránt pedig szóba sem hoztam a működési költségvetését a társadalombiztosításnak!
(12.10)
Ha ez elkerülte volna a figyelmét, akkor olyan számokról beszéltem, amelyek a gyógyítás-megelőzés kiadási számai, és azt gondolom, durva csúsztatás politikai államtitkár kisasszony részéről, hogy itt szóba hozza a működési kiadásokat, a tb működési költségvetését, miközben erről nem is beszéltem. Az egészségügyi intézmények béréről beszéltem, amely része a 296, illetve a 298,3 milliárdos költségvetésnek. A működési költségvetés ezen kívül van, képviselő asszony!
Tehát még egyszer szeretném mondani: köszönöm a magyarázatot, nem tartok rá igényt; viszont igényt tartanék arra, hogy a '98. évi pénzügyi folyamatokról tájékoztassák tisztességgel az Országgyűlés tagjait.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem