DR. FRAJNA IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. FRAJNA IMRE
DR. FRAJNA IMRE (Fidesz): Szóval azt gondolom, hogy akkor válasszuk Keller képviselő úr kifogásait kétfelé. Azt gondolom, amit utóbb említett, ez az 1,6 milliárdos összeg oly mértékben belül van a statisztikai hibahatáron, hogy az ezen való vitát ugyan folytathatjuk, de nem hiszem, hogy az összeg nagyságrendje ezt megéri. Ráadásul ez egy biztonsági tartalék, az sem biztos, hogy felhasználásra kerül, mint a javaslatból kiderül.
Hogy miért 54 milliárdos a hiány? Erre röviden azt tudom mondani, hogy azért, mert a '98-as költségvetés nem sokkal különb, mint a '97-es. Sok szempontból ugyanazoktól a hibáktól hemzseg. De egyébként azt gondolom, hogy maga a műfaj, amiért itt lett módosítva a '98-as költségvetés, zárta ki azt, hogy itt most be legyen terjesztve az, amit az ember egy költségvetés-módosítástól vagy pótköltségvetéstől elvárhat. Ám az adatok nyilvánosak, úgyhogy azt gondolom, nem lesz semmi akadálya, hogy Keller képviselő úr megismerkedjen a pénzügyi folyamatokkal, illetve azokkal a folyamatokkal is, amelyek egyébként a kintlevőségek beszedése kapcsán, illetve a kiadások felülvizsgálata kapcsán folytak a két alapnál. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem