T. ASZTALOS ILDIKÓ

Teljes szövegű keresés

T. ASZTALOS ILDIKÓ
T. ASZTALOS ILDIKÓ (SZDSZ): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Eredendően Tállai úr előző hozzászólása miatt nyomtam meg a gombot. Azt hiszem, azért nem ártana feltételezni azt, hogy különbséget tudunk tenni alkalmazotti adókedvezmény és családi kedvezmény között. De örülök annak, hogy Tállai képviselő úr most elismerte, hogy az alacsony keresetű családok nem mindig tudják a gyermekkedvezményt igénybe venni.
Az általános vitában magam is leszögeztem - de nyilvánvalóan el kell ezt mondani most is, hogy semmi félreértés ne legyen -, hogy az eredeti törvényjavaslat mindenképpen a középosztálybeli, két-három gyermeket nevelő családok számára ad jelentős támogatást, jelentős kedvezményt, amely nyilván egy jövedelemátcsoportosítást jelent, mert hiszen ők a családi kedvezményt is igénybe tudják venni, és igénybe tudják venni esetleg azt az alkalmazotti kedvezményt is, amely számukra jár.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem