KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Nagyon rövid leszek. Valóban, a költségvetési bizottság nem támogatta a képviselő úr indítványát, nem támogatta azt, hogy a Ház tárgysorozatába vegye a privatizációs törvény módosítását. A költségvetési bizottság ülésén érdemi vita azért nem folyt, mert a kormány jelezte, hogy már tárcaegyeztetésen tart a privatizációs törvény módosítása.
Ma reggel a bizottsági elnöki ülésen a bizottsági elnökök egyeztették az év hátralévő részében megtárgyalandó törvényeket. Ott a kormány is nyilatkozott, és most látható az előttünk álló ütemtervből, hogy a kormány nem akar privatizációs törvényről tárgyalni ebben az évben. Ha pedig ez így van, akkor, úgy gondolom, még időszerűbb elfogadni a képviselő úr törvényjavaslatát. Éppen ezért tisztelettel kérem a kormánypárti képviselőket is, azokat a költségvetési bizottsági tagokat különösen, akik abban a hiszemben voltak, hogy itt az idén még privatizációs törvény tárgyalására fog lehetőséget teremteni a kormány, hogy most támogassák Burány Sándor képviselő úr törvényjavaslatát, hiszen azt senki nem vitatja, hogy nagyon fontos szabályozó szerepe van a képviselő úr törvénymódosító javaslatának. Kérem tehát önöket, hogy támogassák a tárgysorozatba-vételt.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem