JUHÁSZ GÁBOR

Teljes szövegű keresés

JUHÁSZ GÁBOR
JUHÁSZ GÁBOR (MSZP): Nem fogom igénybe venni, elnök úr, a két percet, csak Helmeczy úrnak mondanám, hogy szerintem ennyi jó mondatot, mint amennyit én az első hat percben mondtam a hozzászólásomban erről a javaslatról, még egy hozzászóló képviselőtársam sem mondott. Ugyanazokat a szavakat, amelyeket ő itt mondott a jogbiztonságról meg a csekély, jelentős mennyiség bekerüléséről, azt hiszem, mondtam; és ha ő nem hiszi, akkor kérem, hogy majd tekintse meg a jegyzőkönyvet, tanulmányozza hosszasan: abszolút elmeséltem, hogy szerintem mik ebben a jók, és mindegyiket meg is említettem.
Ami pedig a büntetések szigorát illeti, tudomásul kell venni, hogy büntetés és büntetés összehasonlítható, mégpedig az évek súlyával, a szabadlábra kerülés lehetőségével, tehát mondjuk így: úgy gondolom, a büntetés szigora párhuzamba állítható annál a két példánál, amelyet én mondtam, és azt hiszem, éppen olyan értelemben használtam, ahogy ő is, hogy nagyon nehéz ezt a két cselekményt különben összehasonlítani, noha a büntetés szigora alapján egymás mellé kell őket helyezni. Én sem értek ezzel egyet, képviselőtársam, tehát úgy gondolom, hogy ebben a kérdéskörben például egyetértünk.
Köszönöm szépen, elnök úr.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem