DR. HENDE CSABA

Teljes szövegű keresés

DR. HENDE CSABA
DR. HENDE CSABA igazságügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Ön a felszólalásában azt mondta - próbálom pontosan idézni -, hogy nem kifogásolják, hogy a kormány fel kíván lépni a szervezett bűnözői körbe tartozó kábítószer-kereskedőkkel szemben.
Szeretnék rámutatni ehhez képest egy ellentmondásra, amely az ön szavai és az ön, illetve Kökény Mihály képviselőtársa által jegyzett T/250/23. számú módosító indítvány tartalma között feszül. A módosító indítványokban javasolják, hogy a Btk. 282. § (4) bekezdése esetében maradjon el az életfogytig tartó, illetve 10-15 évig terjedő szabadságvesztéssel való fenyegetettség. Ez a büntetési tétel - ezt tájékoztatásul mondom - a bűnszervezet tagjaként, illetve jelentős mennyiségben elkövetett kábítószer-kereskedésre vonatkozik. Azt kell megállapítanom, hogy az ön által elmondottak nem állnak összhangban az ön által aláírt és jegyzett módosító indítvány tartalmával.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem