SZABÓ FERENC

Teljes szövegű keresés

SZABÓ FERENC
SZABÓ FERENC, a mezőgazdasági bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Igyekszem nagyon rövid lenni az idő előrehaladtával, és ismertetni szeretném önökkel a mezőgazdasági bizottság állásfoglalását.
A területfejlesztési támogatások és a decentralizáció elveiről, a kedvezményezett területek besorolásának feltételrendszeréről szóló 30/1997. országgyűlési határozat módosításával kapcsolatos előterjesztés gyakorlatilag egy rugalmasabb szabályozásra tesz indítványt. Azon meglepő eredmény született a mezőgazdasági bizottságban - mióta a bizottság működik, ilyen eredmény még nem született -, hogy a bizottság ezt az indítványt 16 igen, 1 tartózkodás és 2 ellenszavazat mellett vitára alkalmasnak tartotta, és javasolja a tisztelt Ház elé. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem