DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS

Teljes szövegű keresés

DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS
DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS (MSZP): Nekem csak itt a legvégén volna egy kérdésem az előterjesztőkhöz, de inkább talán a kormányhoz, mert nekem van egy gyanúm, hogy az előterjesztőkre érvényes az a krisztusi mondás, hogy "Uram, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek!"
Két kérdésem lenne. A múltkor már beszéltünk róla, hogy meggyőződésem nekem is és nagyon sokaknak, hogy bár van kamaraellenes hangulat, de összességében a közép- és kisvállalkozóknak lesz rossz, ha végigviszik ezt a törvényt. Mutassák már ki ugyan - ez az egyik kérdésem -, hogy miért kedvező ez a magyar vállalkozói réteg többségének!
A másik pedig, volna egy kíváncsi kérdésem, de föl se merném tenni: milyen nemzetközi tőkés érdekeket szolgál az, ha most Magyarországon a köztestületi kamarákat így legyengítik? Vajon melyek azok a nemzetközi tőkés csoportok, amelyek nyomást gyakorolnak ebben az irányban? Van-e egyáltalán ilyen nyomásgyakorlás? Érzésem szerint itt furcsa találgatásokra lehetne alkalmat találni. (Szórványos taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem