CSURKA ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

CSURKA ISTVÁN
CSURKA ISTVÁN (MIÉP): Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Itt most a tárgyalásokról tárgyalunk, nem az európai csatlakozásról. Arról tárgyalunk, hogy hogyan és miként tárgyaljon kicsoda - melyik vajon? Az előző kormány egyik frakciója vagy az új kormány legnagyobb frakciója vezetésével tárgyaljanak minél többet? Az eredmény Európa irányából sugallatok és biztos jelzések formájában már egyaránt megérkezett: csak tárgyalásokról van szó.
Tehát, hölgyeim és uraim, egy kicsit szerényebben kellene ezzel a dologgal bánni! (Emeltebb hangon:) Nem kellene ennyit tárgyalni, és nem kellene ennyi pénzt költeni a tárgyalásokra, amelyek nem nagyon lesznek eredményesek belátható időn belül! Tessék figyelni ezekre a szavakra, mert így van! Ennek fejében mondom tehát a legjobb meggyőződésemmel, hogy itt semmi szükség ezekről ennyit vetélkedni, hogy végül is ki arassa le a babért. Nem lesz a babér learatva - nem lesz babér!
Ezért nem javasoljuk, hogy erről itt tovább tárgyaljunk. Köszönöm szépen. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem