KÖRÖMI ATTILA

Teljes szövegű keresés

KÖRÖMI ATTILA
KÖRÖMI ATTILA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! A tízperces hozzászólásomban nem tudtam kitérni Toller László előtte elmondott kétpercesére, nem volt szándékom belevenni a tízperces hozzászólásba; gondoltam, majd később kitérek rá - ezt most megteszem.
Azt gondolom, jó lenne, ha a Szocialista Párt hiteles szónokot állítana, akár még kettő perc erejéig is, főként ennek a törvényjavaslatnak a vitájánál, főleg akkor, amikor Toller képviselő úr holmi rendőrállammal próbálja riogatni a választópolgárokat. Egy 1997. szeptemberi vagy októberi Heti Világgazdaságban Toller képviselő úr világossá teszi, hogy Lusztig Péter, az MSZP volt parlamenti képviselője, vele rendkívül közeli, baráti, mi több, még ennél is közelibb kapcsolatban van. Azt hiszem, mindenki tudja országosan, hogy Lusztig Péter milyen módon érintett Tribuszerné Bató Erzsébet eltűnésének botrányában (Moraj az MSZP és az SZDSZ soraiban.), tehát amikor Toller képviselő úr ilyen ügybe keveredik, akármilyen módon, jó lenne, ha legalább ő nem fenyegetné ezt az oldalt a rendőrállam képével.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem