BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Csak azért kényszerültem két percre szót kérni, mert Varga István úr, az MDF vezérszónoka hozzászólásának elején egy, a tárgyhoz nem tartozó megjegyzést tett. No nem azért kérek szót, mert azt mondta, hogy itt a jogállam lebontása kezdődik meg - azzal egyetértek.
Hanem az az utalása, amikor arról beszélt, hogy ellenzéki képviselők tüntetéseken vettek részt a Kunos-ügyben, egyszerűen nem felel meg a valóságnak. (Varga Mihály közbeszól.) A szabaddemokraták nagyon kínosan vigyáztak arra, hogy igazságszolgáltatási ügyben ne nyilatkozzanak semmit a parlamenten belül - ahol ezt kormánypárti képviselők több ízben megtették -, sem a parlamenten kívül, mert ez a hatalmi ágak elválasztásának elvével ellentétes volna. Az tehát, amit Varga István állított, egyszerűen tévedés!
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem