MOLNÁR RÓBERT

Teljes szövegű keresés

MOLNÁR RÓBERT
MOLNÁR RÓBERT (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm az ön kimerítő válaszát, erre a válaszra vártam én is. Ugyanis azt hiszem, mindannyian egyetértünk azzal, hogy a mai magyar gazdaságban minden egyes apró mozzanatra nagy figyelmet kell fordítani, amely segíti az embereket abban, hogy jobb életkörülményeket teremtsenek maguknak és a családjaik számára, illetve fokozott hangsúlyt kell fektetnünk az oktatásra is, az oktatás színvonalára.
Úgy gondolom, hogy a vezetékes távközlési piac, illetve a telefonhelyzet nagyban befolyásolja mindennapi életünket, mert ha olcsóbban tudunk telefonálni, több szolgáltató van a piacon, akkor bizonyára az árakban is egy verseny fog kialakulni, amely nemcsak különböző lobbyérdekeket fog szolgálni, illetve nem szolgál lobbyérdekeket, hanem annak elősegítését fogja szolgálni, hogy itt Magyarországon érdemes legyen mindenkinek megteremteni azt a lehetőséget arra, hogy a működések, a gazdasági mechanizmus felfuttatása érdekében előremozdulás történjen ezekben a kérdésekben.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem