VARGA MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Először is engedje meg, hogy elismerésemet fejezzem ki az iránt a lankadatlan szorgalom iránt, ahogyan ön Simicska úr, az APEH jelenlegi elnökének tevékenységét nyomon követi, és hétről hétre valamilyen formában a Ház elé hozza. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból.)
A konkrét kérdésére válaszolva engedjen meg egy rövid megjegyzést. Az ügy eddigi részletei sajtóinformációk alapján állnak csak rendelkezésünkre, mint ahogy az APEH rendelkezésére is (Közbeszólások az MSZP padsoraiból.), éppen ezért annak érdekében, hogy az ügy tisztázására sor kerüljön, az APEH elnöke feljelentést tett ebben az ügyben, tehát ezt egy vizsgálat fogja követni. Én azt gondolom, hogy érdemes megvárni a vizsgálat végét, és akkor lehet majd arra a kérdésre valóban válaszolni, hogy itt történt-e bármilyen visszaélés vagy sem.
Kérem a képviselő urat, hogy válaszomat szíveskedjék elfogadni. Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem