DR. TAKÁCS IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. TAKÁCS IMRE
DR. TAKÁCS IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Képviselőtársaim! Nem közgazdaságtanról van szó, de végighallgatni ezeket a gondolatokat egy kicsit fájó. Először is: vegye már tudomásul a kormánypárt, hogy a NATO-hoz való csatlakozás vonatára tulajdonképpen az MSZP és az SZDSZ alkotta kormány tette fel az országot - ez az egyik.
A másik az, hogy azt hiszem, a NATO-hoz és az unióhoz való csatlakozással kapcsolatban az egyik nagyon fontos téma, hogy milyen a demokrácia szintje egy országban. Gyimesi József képviselőtársamnak javaslom - valamennyit beszélek németül, olvasom a német lapokat, nemcsak a konzervatív, más lapokat is -, olvassa el a külföldi lapokban azt, hogyan vélekednek a külföldi lapok jelenleg a demokráciáról Magyarországon. És vajon mit szólnak majd a külföldi lapok ahhoz, amikor tegnap a miniszterelnök úr kijelentette, hogy ellenzék nélkül is működik az Országgyűlés? Mennyire a demokrácia megsértése vagy nem megsértése ez?!
Jó lenne, ha a kormány nem konfliktusokat keresne, hanem konfliktusokat oldana meg. Ez a nemzet érdekében feltétlenül hasznos lenne.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem