DR. SZABÓ ERIKA

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ ERIKA
DR. SZABÓ ERIKA (Fidesz): Köszönöm szépen, államtitkár úr, a válaszát. Nagy érdeklődéssel várom én is, és gondolom, a nyilvánosság is azt a tájékoztatást, amire ön ígéretet tett.
Konkrétan a kérdéseimre adott válaszával kapcsolatban:
Az első kérdésemre, ami arra vonatkozott, hogy a Postabank vezetése milyen intézkedéseket tett az összeférhetetlenség megszüntetésére, elfogadom a válaszát, hiszen a tájékoztatás alapján kiderül, hogy ez az összeférhetetlenség jelenleg már nem áll fenn. Örülök annak is, hogy egyetértünk a kérdés megítélésében, és a kormány számára ugyanolyan fontos, hogy a bankok törvényes működését és könyvvizsgálói ellenőrzését végzők valóban személyes érdekeltségtől mentesen végezzék a munkájukat.
Az adófizetők pénzére bizony vigyázni kell! A Postabank veszteségének rendezése után a kormányzati intézkedések eredményeként remélhetjük, hogy ezután veszteségtermelőből eredményteremtő lesz a Postabank.
Köszönöm a válaszát. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem