DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: A megjegyzéseiből, igen tisztelt képviselőtársam, azt érzem, mintha még nem minden intézkedés foganatosítására került volna sor. Az előbb említett három csomagba tartozó intézkedéseket már megtettem, utánanézek, és végrehajtásukat ellenőrzöm.
A negyedik csomagot most indítottam útjára. Ennek lényege az, hogy a teljes exportszubvenciós termékekre kiterjesztjük a támogatást a FÁK országaiba szállított termékeket illetően, tehát a sertéshúsra és a baromfihúsra is és az egyéb exportszubvencióval érintett termékre is. Úgy gondoljuk, hogy így túlhaladtuk egymilliárd forinttal az FVM-költségvetés adta kereteket, de annak érdekében, hogy ne omoljanak össze azok a termelők, akik a konzervgyárakba beszállítanak, és hogy a konzervgyárak is talpon maradhassanak, vállaltuk ezt a rizikót.
Köszönöm a türelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem