ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Az ajánlás 7. pontjában szereplő indítványt előterjesztője visszavonta, így erről nem határoz az Országgyűlés.
Először tehát a támogatott módosító javaslatokról határozunk, amelyeknek elfogadása kizárja az ajánlás 1., 2., 3. és 10. pontjait. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a kormány által támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 223 igennel, 87 nemmel, tartózkodás nélkül a határozatot elfogadta.
Most a további módosító javaslatokról határozunk az ajánlás és a kiegészítő ajánlás sorrendjében.
Az ajánlás 6. pontjában Szabó József Andor a törvényjavaslat 2. §-át új bekezdéssel javasolja kiegészíteni, amelyben meghatározza, hogy ki választható meg a vadászati közösség képviselőjének. A környezetvédelmi bizottság támogatja, a mezőgazdasági bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 23 igennel, 262 nemmel, 30 tartózkodás mellett a javaslatot elvetette.
Az ajánlás 9. és a kiegészítő ajánlás 3. pontjaiban szereplő módosító indítványok a törvényjavaslat 5. §-ának kiegészítését kezdeményezik alternatív szövegezésű rendelkezéssel. A javaslatok szerint a védelmi berendezések autópályán történő elhelyezéséről a fenntartó és üzemeltető saját költségén köteles gondoskodni.
(17.10)
Elsőként a kiegészítő ajánlás 3. pontját teszem fel szavazásra Karakas János és Zatykó János indítványa szerint, amelyet a mezőgazdasági bizottság támogat, a többi bizottság nem támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 134 igennel, 175 nemmel, 2 tartózkodás mellett a javaslatot elvetette.
Most az ajánlás 9. pontjáról határozunk Herczog Edit és Zatykó János javaslata alapján. Az önkormányzati bizottság támogatja, a többi bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 132 igennel, 187 nemmel, 1 tartózkodás mellett a javaslatot elvetette.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem