DR. FRAJNA IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. FRAJNA IMRE
DR. FRAJNA IMRE (Fidesz): Elnézést kérek Schvarcz képviselő úrtól, hogy váratjuk.
Azt gondolom, némi félreértés lehetett a szavaimban, Keller képviselő úr. Az, hogy azt mondtam, hogy nincs értelme beszélnem arról, hogy mit kellene tenni a gyógyszertámogatással szakmai oldalról, az nem azt jelenti, hogy nem tudom. Azt gondolom, hogy nem erről szól ez a törvény, a részletes vitája pedig végképp nem.
Másrészt nem azt gondolom, hogy a gyógyszerkiadások attól növekedtek ilyen mértékben, hogy túlzott mértékben támogatjuk a lakossági gyógyszerfogyasztást, hanem olyan szerkezeti változások zajlottak le a gyógyszerforgalom egészében, amelyek ezt a kiadásnövekedést úgy eredményezték, hogy közben a lakossági terhek egyébként tovább növekedtek.
Azt gondolom, hogy az intézkedéseknek erre kell irányulniuk, nem pedig a lakossági támogatás csökkentésére, hanem egy sokkal racionálisabb felhasználás kapcsán. De mondom, ennek a szakmai vitája nem ennek a törvénynek a tárgya.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem