DR. RASKÓ GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. RASKÓ GYÖRGY
DR. RASKÓ GYÖRGY (MDNP): Rövid az idő, nem kívánok vitatkozni. Mindenesetre az eü-hozzájárulás közben nőtt. Lehet, hogy az szja százalékosan csökkent, de az infláció miatt gyakorlatilag jóval több az szja-adó, amit fizet az állampolgár, mint amit az a pár tized százalékos csökkenés kompenzálni tudna.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy minden parlamenti párt, amelyik indul a választásokon, meghirdette, hogy nagyjából ilyen programot szeretne megvalósítani. Ezért a Magyar Demokrata Néppárt nevében egy javaslatom lenne a miniszter úrhoz. Most a parlament befejezi a munkáját, valamikor ősszel ül össze. Ezalatt eltelik majd öt-hat hónap.
Arra kérem önt: a minisztériumi apparátusát vegye rá arra, hogy az új kormánynak egy kész programot tudjon letenni azokon a területeken, amelyeket többek között itt ez a választási kiadvány is megfogalmazott. Azt hiszem (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.), ez közös érdekük nemcsak a pártoknak, hanem a magyar gazdaságnak, a magyar vállalkozóknak is. Annyi lenne csupán a kérésem, hogy most készüljünk fel rá.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem