RUSZNÁK MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

RUSZNÁK MIKLÓS
RUSZNÁK MIKLÓS (független): Az államtitkár asszony válaszát sajnos nem tudom elfogadni (Zaj, derültség a bal oldalon.), már csak azért sem, mert a nagy számok törvénye alapján egy-egy térségben valóban 30-40 százalékos munkanélküliség van, és ezek az emberek szinte vissza sem tudnak kerülni már a munkaerőpiacra, és nem az átlagszám alapján kell nézni. Ha az országos átlagot nézzük, 10,8 százalék a munkanélküliség, a megyében pedig 18-20 százalék között van. Az átlag nagyon sok mindent eltakar!
Tisztelt Államtitkár Asszony! Én nagyon remélem, amit az országos területfejlesztési koncepció délelőtti tárgyalása közben megfogalmaztam, nem azt a sorsot szánják az elmaradott térségek lakóinak, a sanyarú malacsorsot, amely így szól, amit egy kormánytag mondott, hogy a malacokkal is előfordul az, hogy némelyikük nem fér oda a koca csecséhez, ezért gyengébben fejlődik vagy elpusztul. Nagyon remélem, hogy nem ezt a malacsorsot szánják ezeknek a térségeknek.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem