DR. VARGA ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. VARGA ISTVÁN
DR. VARGA ISTVÁN (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Miniszter úr, én egy lényeges kérdést tettem fel, amire ön nem válaszolt. De ezzel kapcsolatban hadd idézzem az Országgyűlés által nagy többséggel elfogadott 1997. évi XXXI. törvény 6. §-át - illetve nem is idézem, mert nincs rá idő -, amiben mindent deklaráltunk annak érdekében, hogy a gyermekeinket meg fogjuk óvni. Az általános vitában, miniszter úr, a kormány több ígéretet tett, konkrét dolgokat és cselekvést ígért az Országgyűlésnek és a gyermekeknek, hogy a gyermekek jogait valamilyen módon meg fogjuk óvni, meg fogjuk védeni.
Amennyiben ilyen jellegű bűnözési hullám van - ami nemcsak Budapesten indult el, hanem most már vidéken is -, akkor, úgy gondolom, konkrét intézkedéseket kellene tenni, miniszter úr. A II. kerületben láttam, hogy - gondolom - jobb helyzetben lévő szülők gyermekeit busz viszi az iskolába és hozza vissza. Valami konkrét lépést, intézkedést csak kellene tenni, mert egyébként a helyzet valóban tragikussá válik!
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem