DR. SEPSEY TAMÁS

Teljes szövegű keresés

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Tisztelt elnök asszony! Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Asszony! Tavaly kaptam egy levelet, egy felháborodott hangú állampolgári levelet, amelyben a bejelentő sérelmezte, hogy a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség vezetője számára 5 millió forintért vásároltak egy személygépkocsit. Írásbeli kérdést tettem föl a miniszter úrnak, megfelel-e ez a valóságnak. Múltak a hetek, s igen hosszú idő után kaptam egy választ, mely szerint igaz, hogy egy kicsit drága, igaz, hogy egy kicsit extra felszerelést tartalmazó gépkocsit vásároltak, de valójában jogszabályba az ügylet nem ütközik.
Az ország nyilvánossága előtt szeretném most megkérdezni: végül is hány millió forintba került ez a gépkocsi, az alapgépkocsi, azok az extrák, amelyeket ha az államtitkár asszony felsorol, azok az özvegyek, akik most már csak 20 százalékos özvegyi nyugdíjat kapnak az 50 százalék helyett, azok az iskolás gyermekek, akik nem kapnak élelmet és éheznek, megtudják, hogy manapság egy állami vezető hány millió forintos gépkocsit használhat az adófizetők pénzén. Egészen biztos vagyok benne, hogy végre pontos adatokat fogunk tudni, és senki nem fogja eltitkolni, hány millió forintjába került az adófizetőknek, hogy legyen a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség vezetőjének egy új személygépkocsija.
Várom válaszát.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem