NIKOLITS ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen, tisztelt képviselő úr. Számomra megtiszteltetés, hogy ha még a blöffölés kapcsán is, de a miniszterelnökkel egy sorban említ. Tényszerűen a következőt:
A mezőgazdaság 46-48 százalékos visszaesése, szerkezetének összeomlása hatékony kisgazda segítséggel ment végbe még akkor is, hogyha ön ezt tagadja. (Taps a bal oldalon.)
Nincs közbiztonság: én roppant sajnálom, hogy önnek négy év után tűnik fel ez egy bejelentés kapcsán, holott azt észre kellett volna vennie, hogy az elmúlt három évben igen komoly lépéseket tett meg ez az ország és rendőrsége, rendvédelmi szerve azért, hogy a közbiztonságot megőrizze és javítani tudja.
A hajszál: nem hiszem, hogy ebbe kapaszkodna a miniszterelnök, hiszen nem a miniszterelnök vezeti ezt a nyomozást. A szagmintáról sem ennek kellett volna az ön eszébe jutnia. A nyomozást a rendőrök vezetik, ebbe nem fog sem a kormány, sem a miniszterelnök beleszólni.
Ergo megint csak azt tudom mondani: nem blöffölünk, sem a miniszterelnök, sem én.
Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem