DR. VILÁGOSI GÁBOR

Teljes szövegű keresés

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Nekem nem is lehet célom az ön meggyőzése, inkább csak a tájékoztatást folytatnám.
A sorozatügy megoldása érdekében a nyomozás végrehajtására külön egység alakult. Budapesten a rendőri szervek különböző jellegű és nagyságrendű, összehangolt részfeladatokat végeznek a nyomozás vezetői által meghatározott kritériumoknak megfelelően. Az Interpol Magyar Nemzeti Irodán keresztül a szomszédos országok rendőrségeitől is segítséget kért a rendőrség. Ötmillió forint jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek az országos rendőrfőkapitány. Több mint 30 rendőrpárt adott a készenléti rendőrség, a Rendőrtiszti Főiskola több mint száz bűnügyi szakos hallgatót bocsátott a nyomozás rendelkezésére, és két helikopter is rendelkezésre áll bármikori bevetésre. Ezenkívül pedig nagyon várjuk a lakosság segítségét. Ezt szolgálja, hogy a lakosságot mind az országos, mind a budapesti lapokban és az elektronikus sajtóban is állandóan tájékoztatjuk.
Képviselő úr, lehet, hogy rutintalanság van itt ezen az oldalon. Ön azonban az ízléstelen poénkodásokban nagy rutinra tett szert. (Dr. Torgyán József: A periszkópról nem hallottam semmit!) Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)
(15.00)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem