DR. VILÁGOSI GÁBOR

Teljes szövegű keresés

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársam! A múlt héten az inflációgerjesztéssel kapcsolatban miniszter úr válaszolt önnek, és ebben a válaszban tért ki és hívta fel az ön figyelmét a periszkóp használatára.
Én úgy vélem, hogy három ember életét követelő szörnyű bűncselekmény-sorozat kapcsán poénkodni igazán nem ízléses. Ön most úgy viselkedett, mint egy rossz vívó: amikor megszúrják, bekapja a találatot, és nem tudja kivárni a kellő pillanatot arra, hogy visszaszúrjon. Talán ízlésesebb és bölcsebb lett volna, ha vár egy kicsit, és adandó alkalommal, ha ön megfelelően éber és ügyes, akkor ezt a találatot beviszi, de egy ilyen szörnyű bűncselekmény-sorozat kapcsán poénkodni, azt hiszem, valóban nem helyénvaló. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)
Valóban csak a száraz tényeket, mert azt hiszem, hogy mégis szólni kell magukról a bűncselekményekről: az eddig rendelkezésre álló adatok szerint feltehetőleg ugyanaz a személy követte el ezeket a bűncselekményeket, legalábbis ezt a feltételezést támasztják alá mind az igazságügyi fegyverszakértő nyilatkozatai, mind pedig a bűncselekmények eddig feltárt kriminalisztikai jellemzői. És ha már egyszer felmerül itt akár miniszternek, akár rendőrségnek az alkalmassága, akkor szeretném felhívni a figyelmet, és elmondanám, hogy mit tett a rendőrség annak érdekében, hogy minél hamarabb fény derüljön erre a szörnyű bűncselemény-sorozatra, illetve hogy minél hamarabb lakat alá kerüljön az elkövető - de ezt majd abban az egy percben.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem