DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. A kérdésem miniszter úrhoz úgy hangzik, hogy belügyminiszter úr miként látja a sorozatgyilkosságokat a periszkópján keresztül. Most sajnálom igazán, hogy nem figyeltem kellően Selmeczi Gabriella gyógyszerár-felsorolására, mert ha az Andaxinról azt hallottam volna, hogy nem emelkedett túlzottan az ára, akkor a belügyminiszter úrnak vásároltam volna egy dobozzal, akkor talán meg tudott volna jelenni a közszolgálatának ellátása mellett. Mert a periszkópügyben mégis neki kellett volna választ adni, hiszen belügyminiszter úr hivatkozott erre a múlt héten, és én nagy érdeklődéssel hallgattam az ezzel kapcsolatos képzavarát.
Nem csodálkoztam rajta, hiszen korábban már megismerhettem a keszonbetegség teljes félreértése kapcsán a belügyminiszter úr tájékozatlanságát, de azt nem vitatom, hogy periszkópra belügyminiszter úrnak természetesen szüksége lehetett - és lehet most is meg talán a jövőben is -, mert mint belügyminiszter a bűnözés elleni harc irányításában rég lesüllyedt arra a szintre, hogy periszkópra bizony szükség lehet.
Hadd legyen szabad ugyanis arra utalnom, hogy ma már nemcsak a lövöldözések és a robbantások zaklatják a békés állampolgárokat, hanem sorozatgyilkosságok rémisztik el, és ezek irányítják a figyelmet a belügyminiszter úr alkalmatlanságára. Miután a belügyminiszter a négy rendőrtábornok menesztésénél felajánlotta eredménytelen munkája esetén a lemondását, most erre emlékeztetem, és kérdezem: mikor távozik, belügyminiszter úr? Hogy ne okozzon ez különösebb izgalmat a belügyminiszter úrnak, ígérem, a periszkópját megtarthatja. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Jaj, jaj! - De jó! - Taps az FKGP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem